Răspuns :
Răspuns:
56,38,-1
Explicație pas cu pas:
fie a,b,c numerele
a+b+c=93(1)
b+c=37(2)
a=c+18
(1)(2)=>a=93-37
a=56
=>56=c+18
56-18=c
c=38
=>b+38=37
b=-1
Răspuns: Aici este rez
Explicație pas cu pas: notam a,b,c cele 3 numere.
Deci avem a+b+c = 93
b+c =37
a=c+18
---------------------
Inlocuim , il stim pe a deci :
a+b+c = 93
c+18+37=93
c+55=93
c=93-55
c=38 (am aflat ultimul numar )
a=c+18
a=38+18
a=56(am aflat primul numar )
56+b+38=93
b+94=93
b=93-94
b=-1
Verificare : 56+(-1)+38=93
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.