Răspuns :
(36÷4-72÷9)÷(70÷7-45÷5-2×0)=
=(9-8):(10-9-0);
=1:1;
=1;
( 36 : 4 - 72 : 9 ) : ( 70 : 7 - 45 : 5 - 2 × 0 ) =
( 9 - 72 : 9 ) : ( 70 : 7 - 45 : 5 - 2 × 0 ) =
( 9 - 8 ) : ( 70 : 7 - 45 : 5 - 2 × 0 ) =
1 : ( 70 : 7 - 45 : 5 - 2 × 0 ) =
1 : ( 10 - 45 : 5 - 2 × 0 ) =
1 : ( 10 - 9 - 2 × 0 ) =
1 : ( 10 - 9 - 0 ) =
1 : ( 1 - 0 ) =
1 : 1 =
1
* Rezultatul final este - 1.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.