Răspuns :
Răspuns:
=5x(2x(-7)+15))+17
=5x(-14+15))+17
=5x1+17
=22
Explicație pas cu pas:
5 × [ 2 × ( - 9 - 3 + 5 ) + 15 ] + 17 =
5 × { 2 × [ ( - 12 ) + 5 ] + 15 } + 17 =
5 × [ 2 × ( - 7 ) + 15 ] + 17 =
5 × [ ( - 14 ) + 15 ] + 17 =
5 × 1 + 17 =
5 + 17 = 22
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.