👤

(-17+23)[(-7)(-5)+(-14)(+3)]​

Răspuns :

5( 35-42)=
175-210
Răspuns: -35

Răspuns:

-42

Explicație pas cu pas:

-17+23=6

(-7)(-5)=35

(-14)(3)=-42

6*[35+(-42)]=

6*(-7)=-42

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari