Răspuns :
Răspuns:
a+b=742
a=b:13=>b=13a
a+13a=742
a=742:14
a=53
b=13·53=689
a + b = 742
a : b = 13
a = 13 × b
13 × b + b = 742
14 × b = 742
b = 742 : 14
b = 53
a = 13 × 53
a = 689
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.