Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
abc = a*10² + b*10 + c*10⁰
ab = a*10 + b*10⁰
abcd = a * 10³ + b*10² + c*10¹ + d*10⁰
aaaa = a *(10³+10²+10¹+10⁰)
a0b = a*10² + 0 * 10¹ + b*10⁰
ab0cd = a*10⁴ + b*10³ + 0*10² + c*10¹ + d 10⁰
a) a̅b̅c̅ = 100·a + 10·b + c
b) a̅b̅ = 10·a + b
c) a̅b̅c̅d̅ = 1000·a + 100·b + 10·c + d
d) a̅a̅b̅ = 100·a + 10·a + b
e) a̅a̅a̅a̅ = 1000·a + 100·a + 10·a + a
f) a̅0̅b̅ = 100·a + 0·10 + b = 100·a + b
g) a̅b̅0̅c̅d̅ = 10000·a + 1000·b + 10·c + d
h) a̅a̅b̅0̅c̅0̅ = 100000·a + 10000·a + 1000·b + 10·c
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.