Răspuns :
Răspuns:
[12-12÷(12-6)]÷2+3=(12-12÷6)÷2+3=(12-2)÷2+3=10÷2+3=5+3=8.
Sper ca te-am ajutat !
Se rezolva întâi paranteza mică apoi paranteza mare iar in cele din urma împărțirea si adunarea de unde rezulta ca [12-12:6]:2+3=10:2+3=8
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.