Răspuns :
Răspuns:
a÷b=4
a-b=36
a=bx4
4b-b=36
3b=36
b=12
a=12x4
b=48
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
a=48; b=12
Explicație pas cu pas:
a÷b=4 (1)
a-b=36(2)
(1)=>a=4*b
(2)=>a=36+b
4*b=36+b
4*b-b=36
3*b=36
b=36÷3
b=12
a=4*b
a=4*12
a=48.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.