Răspuns :
25 - { 27 : [ ( 36 - 27 : 3 ) : 3 ] + 42 : 7 × 3 } =
25 - { 27 : [ ( 36 - 9 ) : 3 ] + 6 × 3 } =
25 - [ 27 : ( 27 : 3 ) + 18 ] =
25 - ( 27 : 9 + 18 ) =
25 - ( 3 + 18 ) =
25 - 21 = 4
25-{27:[(36-27:3):3]+42:7×3}
=25-{27:[(36-9):3]+6×3}
=25-[27:(27:3)+18]
=25-(27:9+18)
=25-(3+18)
=25-21
=4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.