Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f) (2x - 1)(14x - 7) = 7(2x - 1)(2x - 1) = 7(2x - 1)^2
g) (x + 6)(10x + 5x + 30) = (x + 6)(15x + 30) = 15(x + 6)(x + 2)
h) 6(x - 3)(2x - 6 + x) = 6(x - 3)(3x - 6) = 18(x - 3)(x - 2)
i) 7(3x - 1)(3x - 3x + 1) = 7(3x - 1)
j) 8(4x + 3)(3x - 4x - 3) = 8(4x + 3)(-x - 3)
k) (2x + 5)(3x - 6 - 2x + 8 + 2) = (2x + 5)(x + 4)
Rezolvarile se afla in poze
La punctul j nu am putut rezolva, dar sper ca celelalte rezolvari iti vor fi de folos.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.