Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(√2 - 1)^2 - (1 - √2)^2 = 2 - 2√2 + 1 - (1 - 2√2 + 2) =
= 2 - 2√2 + 1 - 1 + 2√2 - 2 = 0
Răspuns:
0, desigur
Explicație pas cu pas:
se observa ca
√2-1= -(1-√2)=a, sa zicem
deci avem de efectuat operatia
a²- (-a)²=??
dar a²= (-a)²
deci avem de scazut un numar din el insusi, rezultatul va fi 0, nu e nevoie sa calculam efectiv
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.