Răspuns :
[ ( x × 4 + 6 ) : 0, 6 + 10 ] : 10 + 3 = 11, 3
[ ( x × 4 + 6 ) : 0, 6 + 10 ] : 10 = 11, 3 - 3
[ ( x × 4 + 6 ) : 0, 6 + 10 ] : 10 = 8, 3
( x × 4 + 6 ) : 0, 6 + 10 = 8, 3 × 10
( x × 4 + 6 ) : 0, 6 + 10 = 83
( x × 4 + 6 ) : 0, 6 = 83 - 10
( x × 4 + 6 ) : 0, 6 = 73
x × 4 + 6 = 73 × 0, 6
x × 4 + 6 = 43, 8
x × 4 = 43, 8 - 6
x × 4 = 37, 8
x = 37, 8 : 4
x = 9, 45
Răspuns:
((4x+6):0,6+10):10=11,3-3
=8,3
(4x+6):0,6+10=8,3x10
=83
(4x+6):0,6=83-10
=73
4x+6=73x0,6
4x+6=43,8
4x=43,8-6
4x=37,8
x=9,45
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.