Răspuns :
Răspuns: a=3
Explicație pas cu pas:
2(-6 + 3a) = 11 - 5
6(a-2) = 6 I :6
a-2 = 1
a=3
Răspuns:
2x+6a=11-5; x=-6 ;inlocuim ; -2×6+6a=6;-12+6a=6 ; 6a=6+12 ; 6a=18 ; a=18/6=3; ecuatii cu parametru
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.