Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-3x - 3 = 8x + 20
8x + 3x = -3 - 20
11x = -23
x = -23/11 = -2 si 1/11
----------------------------------
6 - 10x ≥ 3x + 3
13x ≤ 3
x ≤ 3/13.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.