Răspuns :
Explicație pas cu pas:
(x+2)(x+1)-(x-3)²=6(x+3) =>
x²+3x+2-(x²-6x+9)=6x+18=>
x²+3x+2-x²+6x-9=6x+18 =>
3x-7=18 => 3x=25 => x=25/3
Explicație pas cu pas:
x^2+x+2x+2-[x^2-6x+9]=6x+18
x^2+3x+2-x^2+6x-9=6x+18
9x-7=6x+18
9x-7-6x-18=0
3x-25=0
3x=25
x=25/3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.