Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
P = 2L + 2l = 96 m
L + l = 96 : 2 = 48 m
L = 3l
3l + l = 4l = 48 m
l= 48 : 4 = 12 m
L = 3 x 12 = 36 m
Răspuns:
l = 12 m
L = 36 m
Explicație pas cu pas:
96 = 2l + 2L ║÷ 2
⇒ 48 = l + L
L = 3l
48 = 3l + l
48 = 4l
l = 48 ÷ 4
l = 12 m
L = 12 · 3
L = 36 m
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.