Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
I 2x - 3 I = 11
2x - 3 = 11 2x - 3 = - 11
2x = 11 + 3 2x = - 11 + 3
2x = 14 2x = - 8
x = 14 : 2 x = - 8 : 2
x = 7 x = - 4
x = { - 4 ; 7 }
Răspuns:
|2x - 3|=11
2x - 3 = 11
2x - 3 = -11
________________________________________________
2x - 3 = 11
2x = 11 + 3
2x = 14
x = 14 ÷ 2
x = 7
________________________________________________
2x - 3 = -11
2x = -11 + 3
2x = -8
x = -8 ÷ 2
x = -4
________________________________________________
[tex]x_{1}=7\\x_{2}=-4[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.