👤

Fie funcția f:R-R, f(x)=2x+3. Calculați: f(-2)-f(0)+f(3).

Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

f(-2)=2*(-2)+3=-4+3=-1

f(0)=2*0+3=3

f(3)=2*3+3=6+3=9

f(-2)-f(0)+f(3)=-1-3+9=-4+9=5

As simple as that.

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari