👤

Determinati m,n€Q in urmatoarele conditii:

3-m√2=(n-1)+5√2


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

3-m√2=(n-1)+5√2

=> 3 = n-1 => n = 3+1 => n = 4

-m√2 = 5√2 => m = 5√2/(-√2) => m = -5

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari