Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
12 + 4 × { 196 - 2 × [ 3 × ( 3 × 12 - 1 ) - 7 ] } - 10 = 2
= 12 + 4 × { 196 - 2 × [ 3 × ( 36 - 1 ) - 7 ] } - 10 =
= 12 + 4 × [ 196 - 2 × ( 3 × 35 - 7) ] - 10 =
= 12 + 4 × [ 196 - 2 × (105 -7) ] - 10 =
= 12 + 4 × ( 196 - 2 × 98 ) - 10 =
= 12 + 4 × ( 196 - 196 ) - 10 =
= 12 + 4 × 0 - 10 =
= 12 + 0 - 10
= 12 - 10 =
= 2
12 + 4 × { 196 - 2 × [ 3 × ( 3 × 12 - 1 ) - 7 ] } - 10 =
12 + 4 × { 196 - 2 × [ 3 × ( 36 - 1 ) - 7 ] } - 10 =
12 + 4 × [ 196 - 2 × ( 3 × 35 - 7 ) ] - 10 =
12 + 4 × [ 196 - 2 × ( 105 - 7 ) ] - 10 =
12 + 4 × ( 196 - 2 × 98 ) - 10 =
12 + 4 × ( 196 - 196 ) - 10 =
12 + 4 × 0 - 10 =
12 + 0 - 10 =
12 - 10 = 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.