Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]1 \dfrac{1}{3} + \dfrac{1}{6} = \\ \\ \\ ^{2)} \dfrac{4}{3} + \dfrac{1}{6} = \\ \\ \\ \dfrac{8}{6} + \dfrac{1}{6} = \dfrac{9}{6}^{(3} = \dfrac{3}{2} [/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.