Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
4√5 - √45 = 4√5 - √(9·5) = 4√5 - √9·√5 = 4√5 - 3√5 = (4-3)·√5 = 1·√5 = √5
Răspuns:
[tex]\sqrt{5}[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]4\sqrt{5}-\sqrt{45}[/tex] = [tex]4\sqrt{5}-3\sqrt{5}[/tex] = [tex]1\sqrt{5}[/tex] = [tex]\sqrt{5}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.