Răspuns :
Răspuns:
(-18+24)×[(-2)×(-14)+(-12)×(+3)]= -145
Explicație pas cu pas:
Vine calculate alea cu gradu 1 apoi tot asa
Răspuns:
-48
Explicație pas cu pas:
(-18+24)x[(-2)x(-14)+(-12)x(+3)]
=6x(28-36)=6x(-8)=-48
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.