👤

Rezultatul calcului =(-2)+4:(-2)+(-1)³ este...

Urgent.. Dau coroana ​


Răspuns :

(-2)+4:(-2)+(-1)³=(-2)+4:(-2)-1=-2-2-1=-5

sper ca te-am ajutat

-2 +(-2)+(-1)^3=
-2+(-2)+(-1)=
-4+(-1)=-5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari