Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(1 + 3 + 3^2 + 3^3 ) : 10 =
(1 + 3 + 9 + 27 ) : 10 =
(4 + 9 + 27 ) : 10 =
(13 + 27 ) : 10 =
40 : 10 =
4
( 1 + 3 + 3 ^ 2 + 3 ^ 3 ) : 10 =
( 4 + 9 + 27 ) : 10 =
( 13 + 27 ) : 10 =
40 : 10 = 4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.