Răspuns :
Răspuns:
b )
(5x10-9x5)x5+35:(2x0x9:7+9:9)=
(50-45)x5+35:(0x9:7+1)=
5x5+35:(0:7+1)=
25+35:(0+1)=
25+35:1=
25+35=
60
c)
(3x9+0:10):9+9:(0:5+5x2:10)=
(27+0):9+9:(0+10:10)=
27:9+9:(0+1)=
3+9:1=
3+9=
12
Răspuns:
b)60
c)12
Explicație pas cu pas:
b)(5×10-9×5)×5+35÷(2×0×9÷7+9÷9)=
(50-45)×5+35÷1=
5×5+35÷1=
25+35÷1=
25+35=
60
c)(3×9+0÷10)÷9+9÷(0÷5+5×2÷10)=
27÷9+9÷1=
3+9÷1=
3+9=
12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.