Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(5x10-9x5)x5+35::(2x0x9:7+9:9)= (50 - 45)x5 + 35: (0 + 1) = 5x5 + 35 : 1 =
= 25 + 35 = 60
__________
(3x9+0:10):9+9:(0:5+5x2:10)=
(27 + 0) : 9 + 9 : (0 + 10 : 10) = 27: 9 + 9 : (0 + 1) = 3 + 9 : 1 = 3 + 9 = 12
Răspuns:
b)(5x10-9x5)x5+35:(2x0x9:7+9:9)=
(50-45)·5 + 35:(0+1)=
5·5+35:1=25+35=60
c)(3x9+0:10):9+9:(0:5+5x2:10)=
(27+0):9+9:(0+10:10)=
27:9+9:(0+1)=
3+9:1=12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.