Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x - 3)^2 + (3x + 2)^2 = 4x^2 - 12x + 9 + 9x^2 + 12x + 4 = 13x^2 + 13
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x-3)²+(3x+2)² = (2x)²+(-3)²-2·(2x)·3 +(3x)²+2²+2·(3x)·2 =
= 4x²+9-12x+9x²+4+12x = 13x²+13 = 13(x²+1)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.