Răspuns :
Răspuns:
(2x+1)(2x+2)=4x la 2 +4x+2x+2=4x la2+6x+2
(4x la2+6x+2)(2x+1)=8x la3+4x la2+12x la2+6x+4x+2=8x la3+16 x la2+10x+2
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x+1)×(2x+2)×(2x+1)
(2x+1)²×(2x+2)
(4x²+4x+1)×(2x+2)
8x³+8x²+8x²+8x+2x+2
8x³+16x²+10x+2
Formula folosita:(a+b)²=a²+2ab+b²
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.