Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
- (5 - √2) < x < 5 - √2
√2 este aproximativ 1,41
x = -3; -2; -1; 0; 1; 2; 3
|x| < 5 - √2
⇔ -(5 - √2) < x < 5 - √2
⇔ -5 + √2 < x < 5 - √2
⇒ x ∈ (√2 - 5, 5 - √2) ∩ ℤ
⇒ x ∈ (1.41... - 5, 5 - 1.41...) ∩ ℤ
⇒ x ∈ {-3, -2, -1, 0, 1, 2, 3}
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.