Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a + b = 5
a - b = 1
a = b + 1
b + b + 1 = 5
2b = 5 - 1
2b = 4
b = 4 : 2 = 2
a = 2 + 1 = 3
a + b = 5
a - b = 1
a = b + 1
b + 1 + b = 5
2 × b + 1 = 5
2 × b = 5 - 1
2 × b = 4
b = 4 : 2
b = 2
a = 2 + 1
a = 3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.