Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A(x) = (2x + 1)^2 - (2x + 2)^2 - (2x + 3)^2 + (2x + 4)^2 =
= 4x^2 + 4x + 1 - (4x^2 + 8x + 4) - (4x^2 + 12x + 9) + 4x^2 + 16x + 16 =
= 4x^2 + 4x + 1 - 4x^2 - 8x - 4 - 4x^2 -12x -9 + 4x^2 + 16x + 16 = 4
A(n) = 4 = 2^2 (patrat perfect)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.