Răspuns :
2x + 3 = 3( x - 1 ) + 1
2x + 3 = 3x - 3 + 1
2x + 3 = 3x - 2
2x - 3x = - 2 - 3
x = 5
Răspuns:
x=-5
Explicație pas cu pas:
2x+3=3(x-1)+1
2x+3=3x+3×(-1)+1
2x+3-3x=-3+1
x+3=-2
x=-2-3
x=-5
Sper să te ajute
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.