Răspuns :
Răspuns:
((x+3):200+90):10=10
(x+3):200+90=10x10
=100
(x+3):200=100-90
=10
x+3=10x200
x+3=2000
x=2000-3
x=1997
Explicație pas cu pas:
[ ( x + 3 ) : 200 + 90 ] : 10 - 10 = 0
[ ( x + 3 ) : 200 + 90 ] : 10 = 0 + 10
[ ( x + 3 ) : 200 + 90 ] : 10 = 10
( x + 3 ) : 200 + 90 = 10 × 10
( x + 3 ) : 200 + 90 = 100
( x + 3 ) : 200 = 100 - 90
( x + 3 ) : 200 = 10
x + 3 = 10 × 200
x + 3 = 2000
x = 2000 - 3
x = 1997
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.