Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x - 3)^2 = 4x^2 - 12x + ....
(2x - 3)^2 = 4x^2 - 12x + 9
In locul punctelor trebuie pus 9.
Răspuns:
9
Explicație pas cu pas:
(a-b)²=a²-2·a·b+b²
(2x-3)²=(2x)²-2·2x·3+3²=4x²-12x+9
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.