Răspuns :
7*[ 7^4- 7*(7^3- 7^2)]-7^4=
7*[ 7^4 -7^4+7^3] - 7^4=
7* 7^3-7^4=
7^4-7^4= 0
7*[ 7^4 -7^4+7^3] - 7^4=
7* 7^3-7^4=
7^4-7^4= 0
7 × [ 7 ^ 4 - 7 × ( 7 ^ 3 - 7 ^ 5 : 7 ^ 3 ) ] - 7 ^ 4 =
7 × [ 2401 - 7 × ( 343 - 7 ^ 2 ) ] - 2401 =
7 × [ 2401 - 7 × ( 343 - 49 ) ] - 2401 =
7 × ( 2401 - 7 × 294 ) - 2401 =
7 × ( 2401 - 2058 ) - 2401 =
7 × 343 - 2401 =
2401 - 2401 = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.