Răspuns :
Explicație pas cu pas:
x²-2V2 x -6=0 => x²-2V2 x +2 -8 =0 => (x-V2)²=8 => x1-V2 =2V2 sau x2-V2= -2V2 => x1=3V2 si x2=-V2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
X^2-2radical din 2×X-6 = x^2 - 2xrad2 + 2 - 8 =
(x-rad2)^2 - 8 =
(x - rad2 - rad8)(x - rad2 + rad8) =
(x - rad2 - 2rad2)(x - rad2 + 2rad2) =
(x - 3rad2)(x + rad2) = 0 ⇒
x1 = 3rad2
x2 = - rad2.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.