Răspuns :
[tex]\it-3-[-5+(-2)-(-3+1)] +7=-3-(-5-2+2)+7=-3+5+7=9[/tex]
Răspuns:
9
Explicație pas cu pas:
-3 - [-5 + (-2) - (-3 + 1)] + 7
-3 - [(-5 - 2 - (-2)] + 7
-3 - (-5 - 2 + 2) + 7
-3 - (-7 + 2) + 7
-3 - (-5) + 7
-3 + 5 + 7
2 + 7 = 9
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.