Răspuns :
{[(a x 2) - 250] x 2 - 347 } x 2 = 1298
[(a x 2) - 250] x 2 - 347 = 1298 : 2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
{[(a x 2) - 250] x 2 - 347 } x 2 - 873 = 425
{[(a x 2) - 250] x 2 - 347 } x 2 = 425 + 873
[(a x 2) - 250] x 2 - 347 = 649
[(a x 2) - 250] x 2 = 649 + 347
[(a x 2) - 250] x 2 = 996
(a x 2) - 250 = 996 : 2
(a x 2) - 250 = 498
a x 2 = 498 + 250
a x 2 = 748
a = 748 : 2
a = 374 ( suma initiala pe care a avut-o Mihaela )
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.