Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(4/3)^4 : (4/3) + (3/2)^4 = (4/3)^3 + (3/2)^4 = 64/27 + 81/16 =
=1024/432 + 2187/432 = 3211/432
(-3/4)^-4:4/3+(-2/3)^-4
(3/4)^-4:4/3+(-3/2)^-4
(4/3)⁴:4/3+81/16
(4/3)³+81/16
64/27+81/16
(1024+2187)/432
3211/432
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.