Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2√3(√18 - √49 ) =
= 2√3 × ( 3√2 - 7 ) =
= 6√6 - 14√3
_________________
√18 = √(9×2) = 3√2
√49 = √(7²) = 7
2√3(√18-√49) => √18=√(3²×2)=√3²√2=3√2
=> √49=√7²=7
2√3(3√2-7)
2√3×3√2-2√3×7
6√6-14√3 ✔
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.