Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
b = √2 - 1
a = 2√2/2 + 1 = √2 + 1
Ma = (a + b)/2 = (√2 + 1 + √2 - 1)/2 = 2√2/2 = √2
Mg = √(a*b = √(√2 + 1)(√2 - 1) = √(2 - 1) = √1 = 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.