Răspuns :
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
[3^48÷3^18+(2^4) ^5+6^23÷6^13]÷[(3^5) ^2×(2^2) ^5+3^17×3^13+(2^5) ^4] =
[3^(48-18)+2^20 + 6^(23-13)] : [ 3^10 × 2^10 + 3^(17+13) + 2^20] =
(3^30 + 2^20 + 6^10) : [ (3×2)^10 + 3^30 + 2^20] =
(3^30 + 2^20 + 6^10) : (6^10 + 3^30 + 2^20) =
(3^30 + 2^20 + 6^10) : (3^30 + 2^20 + 6^10) =
= 1
_______
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.