Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
92 - 76 + 84 - (91 - m + 29 - 15) + 13 - 38 = 14
16 + 84 - ( 91 - m + 29 - 15 ) = 14 + 38 - 13 -> aplic metoda mersului invers
100 - ( 91 - m + 29 - 15 ) = 52 - 13
100 - ( 91 - m + 29 - 15 ) = 39
91 - m + 29 - 15 = 100 - 39
91 - m + 29 - 15 = 61
91 - m = 61 + 15 - 29
91 - m = 76 - 29
91 - m = 47
m = 91 - 47
m = 44
Răspuns:
44
Explicație pas cu pas:
92 - 76 + 84 - (91 - m + 29 - 15) + 13 - 38 = 14
100 - (91 - m + 14) - 25 = 14
100 - (-m + 105) - 25 = 14
100 + m - 105 - 25 = 14
100 + m - 130 = 14
100 + m = 14 + 130
100 + m = 144
m = 144 - 100
m = 44
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.