Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
S = 1 + 2 + 2^2 + 2^3 + .... + 2^2019
2S = 2 + 2^2 + 2^3 + 2^4 + ........ + 2^2020
2S - S = S = 2 + 2^2 + 2^3 + 2^4 + ........ + 2^2020 - 1 - 2 - 2^2 - 2^3 -.....-2^2019 = 2^2020 - 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.