Răspuns :
Răspuns:
80
Explicație pas cu pas:
a = primul numar
b = al doilea numar
a = 53
b = a - 26
b = 53 - 26
b = 27
a + b = 53 + 27
a + b = 80
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
53 → primul numar
53 - 26 = 27 → al doilea numar
53 + 27 = 80 → suma celor doua numere
____________________________________
Rezolvare printr-o expresie numerica:
53 + ( 53 - 26 ) = 53 + 27 = 80 → suma celor doua numere
↓ _______ ↓
primul al doilea termen
termen
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.