Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
22.
a = 3b/2
14a - 21b + 1 = 14*3b/2 - 21b + 1 = 21b - 21b + 1 = 1
1^2013 = 1
__________
23.
a = 2b/3
c = 5b/3
a + b - c = 2b/3 + b - 5b/3 = 2b/3 + 3b/3 - 5b/3 = 0
0^2013 = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.