Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
n^2 + 3n + 2 = n^2 + n + 2n + 2 = n(n + 1) + 2(n + 1) = (n + 1)(n + 2)
n^2 + 4n + 3 = n^2 + n + 3n + 3 = n(n + 1) + 3(n + 1) = (n + 1)(n + 3)
(n + 1)(n + 2) / (n + 1)(n + 3) = (n + 2)/(n + 3)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.