Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a)
( 1 + 2 ) : 3 = 1
= 3 : 3 =
= 1
b)
1 × ( 2 + 3 - 4 ) = 1
= 1 × ( 5 - 4 ) =
= 1 × 1 =
= 1
c)
1 × 2 : ( 3 + 4 - 5 ) = 1
= 2 : ( 7 - 5) =
= 2 : 2 =
= 1
d)
1 × 2 - 3 : ( 4 + 5 - 6 ) = 1
= 2 - 3 : ( 9 - 6 ) =
= 2 - 3 : 3 =
= 2 - 1 =
= 1
e)
( 1 + 2 ) : 3 × 4 : ( 5 + 6 - 7 ) = 1
= 3 : 3 × 4 : ( 11 - 7 ) =
= 1 × 4 : 4 =
= 4 : 4 =
= 1
____________
f)
1 × ( 2 + 3 - 4 ) × 5 : ( 6 + 7 - 8 ) = 1
= 1 × ( 5 - 4 ) × 5 : ( 13 - 8 ) =
= 1 × 1 × 5 : 5 =
= 5 : 5 =
= 1
____________________
g)
1 × 2 : ( 3 + 4 - 5 ) × 6 : ( 7 + 8 - 9 ) = 1
= 2 : ( 7 - 5 ) × 6 : ( 15 - 9 ) =
= 2 : 2 × 6 : 6 =
= 1 × 6 : 6 =
= 6 : 6 =
= 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.