Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3^x * 9^y = 3^x * 3^2y = 3^x + 2y
√3^x+2y = 9
3^x+2y = 9^2 = 3^4
x + 2y = 4
x = y + 1
y + 1 + 2y = 4
3y = 4 - 1 = 3
y = 1
x = 1 + 1 = 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.